Hieronder kondigen wij activiteiten aan die wij zelf of anderen organiseren op het gebied van sterven, uitvaart en rouw.

Met enige regelmaat brengen we een nieuwsbrief uit. Via de contactpagina kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

Ook zijn wij actief op facebook. U kunt onze bedrijfspagina liken en dan blijft u op de hoogte. 

In Midden-Brabant zijn wij betrokken bij het netwerk Sterven en Rouw. Op de website staat steeds een actuele agenda met lezingen en groepen. Door de facebookpagina van het netwerk te liken blijft u op de hoogte.

Voor nieuws over het 10-jarig jubileum, klik hier.

Activiteiten

>> Op zondag 4 februari organiseren Hellen Tonglet, Anneke Naaijkens-Doek & Buro PO een middag over rouw in gezinnen, onder de noemer: Rouwen: welke toon is gezet in jullie gezin? Hoe doe je dat met zijn allen? Hoe beleven kinderen en jongeren de dood en hoe rouwen zij? Hoe kunnen jullie er samen voor zorgen dat je in contact blijft ondanks dat ieder gezinslid anders rouwt? Deze middag zal informatief zijn, zowel voor ouders als hun kinderen. Ook gaan we “dingen doen”. Een gedeelte van de middag gaan we aan de slag om met jullie eigen gezin een herinnering vast te leggen. Kom bij voorkeur met het hele gezin. Neem je jonge kinderen mee, maar vergeet ook je puber(s)niet. Zij zullen hier ook zeker wijzer worden over zichzelf en de ander(-en). Deelname aan de middag is gratis. Graag vooraf aanmelden via: info@piumosso.nl / 06-81812127 (Anneke Naaijkens-Doek)
Locatie: Andante Café, Crematorium Tilburg.
Ontvangst vanaf 12.30, aanvang 13.00 – 16.00 uur.

>> Woensdag 7 februari om 20.00 uur organiseert BuroPo een avond voor professionals die met jongeren werken over rouwervaringen van jongeren. Download hier de flyer. Locatie: Bank 15, Spoorlaan 350 in Tilburg. Aanmelden via infoburopo@gmail.com.

>> Woensdag 21 februari, Lezing ‘Praten over het levenseinde’, crematorium Tilburg, Karel Boddenweg 5, Tilburg. Aanvang 20.00 uur, ontvangst vanaf 19.30 uur
Lezing door journalist/auteur Rob Bruntink over het belang van tijdig praten over het levenseinde voor jezelf en voor de ander. Klik hier voor meer informatie over deze lezing.
De toegang is gratis, vooraf aanmelden via e-mail info@zmbr.nl.

>> Woensdag 21 maart, Lezing ‘Dood gaan we allemaal’, crematorium Tilburg, Karel Boddenweg 5, Tilburg. Aanvang 20.00 uur, ontvangst vanaf 19.30 uur
Betrokken, vakbekwaam en met de nodige humor gaan Margot Verkuylen en Mariska van Veenen de dialoog met de zaal aan over hun missie het praten over doodgaan normaler te maken. Klik hier voor meer informatie over deze lezing.
De toegang is gratis, vooraf aanmelden via e-mail info@zmbr.nl.

>> woensdag 25 april, Lezing ‘Krassen op je ziel’, crematorium Tilburg, Karel Boddenweg 5, Tilburg. Aanvang 20.00 uur, ontvangst vanaf 19.30 uur
9 jaar geleden verongelukte het gezin van Ada de Jong tijdens een beklimming van de Mont Dolent. Op slag waren haar man en drie kinderen dood. Ada gaat met de zaal in gesprek over wat er met je gebeurt als de grond onder je bestaan is weggeslagen. Klik hier voor meer informatie over deze lezing.
De toegang is gratis, vooraf aanmelden via e-mail info@zmbr.nl.

Ondertussen op onze facebookpagina