Hieronder kondigen wij activiteiten aan die wij zelf of anderen organiseren op het gebied van sterven, uitvaart en rouw.

Met enige regelmaat brengen we een nieuwsbrief uit. Via de contactpagina kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

Ook zijn wij actief op facebook. U kunt onze bedrijfspagina liken en dan blijft u op de hoogte. 

In Midden-Brabant zijn wij betrokken bij het netwerk Sterven en Rouw. Op de website staat steeds een actuele agenda met lezingen en groepen. Door de facebookpagina van het netwerk te liken blijft u op de hoogte.

Voor nieuws over het 10-jarig jubileum, klik hier.

Activiteiten

 >> woensdag 25 april, Lezing ‘Krassen op je ziel’, crematorium Tilburg, Karel Boddenweg 5, Tilburg. Aanvang 20.00 uur, ontvangst vanaf 19.30 uur
9 jaar geleden verongelukte het gezin van Ada de Jong tijdens een beklimming van de Mont Dolent. Op slag waren haar man en drie kinderen dood. Ada gaat met de zaal in gesprek over wat er met je gebeurt als de grond onder je bestaan is weggeslagen. Klik hier voor meer informatie over deze lezing.
De toegang is gratis, vooraf aanmelden via e-mail info@zmbr.nl.

>> zondag 6 mei: Opendag crematorium Tilburg. Gelegenheid om de nieuwe aula 'Grand Café Ode' te bekijken. alle ruimtes zijn te bezichten, ook de ovenruimte, waar de feiteljike crematie plaatsvindt.

>> zaterdag 26 mei van 14- 17.00 uur Lezing Manu Keirse over het Verlies van een kind. De lezing wordt gehouden voor de vereniging Ouders van een Overleden Kind. Uitvaartcentrum Dela, Tuinzigtlaan 41 in Breda. Klik hier voor meer informatie. Vooraf aanmelden via het formulier op de site van de vereniging verplicht.

>> zondag 3 juni van 11.00 tot 17.00 uur: Opendag op Natuurbegraafplaats de Hoevens. Wij zijn ook aanwezig om voorlichting te geven over onze werkwijze in relatie tot de natuurbegrafenis.

Ondertussen op onze facebookpagina